КИА ПОДПИСА НОВ ДОГОВОР ЗА СПОНСОРСТВО С UEFA Europa League

Обратно

Днес, КИА Моторс стана Официален Партньор на UEFA Europa League. 3-годишният договор за спонсорство влиза в сила от сезон 2018/2019 и продължава до финала на UEFA Europa League през 2021г.

 

UEFA Europa League е най-голямото световно състезание по футбол за професионалисти, включващо 54 клуба в цяла Европа и телевизионна публика от над 980 милиона зрители. Като Официален Партньор, КИА Моторс ще предоставя по 90 автомобила за всеки финал на UEFA Europa League през 2019, 2020 и 2021г. Автомобилният парк ще бъде използван за транспортиране на съдии, делагати, официални и ВИП гости.

 

В допълнение, КИА Моторс и UEFA ще организират за първи път съвместно ‘Trophy Tour’. Турнето ще предостави възможност на феновете от цял свят да видят своя идол на живо и да се запознаят с някои от легендите на футбола. КИА ще покани и младите европейски фенове да вземат участие в играта Official Match Ball Carrier, която ще им осигури присъствие на терена и подаване на футболната топка на съдията преди старта на всяка среща от европейското първенство.

 

Tae Hyun (Thomas) Oh, Изпълнителен вицепрезидент и Главен оперативен директор на КИА Моторс Корпорейшън, заяви: „Изключително сме развълнувани от факта, че удължаваме парньорството си с UEFA, споделяйки вълнението и страстта към футболната игра. Сътрудничеството с UEFA ни дава възможност да популяризира още повече бранда и да затвърди имиджа на КИА като модерен производител на качествени автомобили. UEFA Europa League е един от най-конкурентните световни футболни турнири, който предоставя на нашия бранд вълнуваща платформа за контакт с нашите настоящи и бъдещи клиенти по целия свят.”

 

Guy-Laurent Epstein, Маркетинг директор на UEFA Events SA, каза: „В годините имаме изградени стабилни парнтьорски отношения с КИА Моторс и с нетърпение очакваме да затвърдим сътрудничеството си с UEFA Europa League. Ще работим заедно по отношение ангажираността на феновете в Европа чрез първата глобална обиколка Trophy Tour, която ще позволи на футболните запалянковци от цял свят да се срещнат със своите идоли и легенди във футбола. С доказан бранд и добър партньор като КИА сме сигурни, че следващите 3 години ще бъдат още по-успешни и вълнуващи.”

 

KIA Motors Corporation (www.kia.com) – производител на автомобили с високо качество – е основана през 1944г. и е най-старият корейски автопроизводител. Като част от Hyundai-Kia Automotive Group, КИА се стреми да се позиционира сред лидерите на световния автомобилен пазар. С 10-те си производствени бази в 5 страни КИА продава повече от 2,7 милион автомобила годишно и поддържа дистрибуторска мрежа в повече от 150 страни. Днес КИА има 48 000 служители и годишни приходи от 43 милиарда долара. Kia Motors е официален спонсор на Australian Tennis Open и официален партньор на FIFА – управителното тяло на FIFA World Cup. Мотото на КИА Моторс Корпорейшън “Силата да изненадваш” – олицетворява целта на марката постоянно да изненадва своите клиенти по цял свят с автомобилни иновации.

Последни новини
04 10

РОБЪРТ ДЕ НИРО Е ПОСЛАНИК НА НОВИЯ ЕЛЕКТРОМОБИЛ НА КИА

Холивудската супер звезда Робърт Де Ниро ще заеме главна роля в европейската рекламна кампания на КИА по повод лансирането на 100% електрически кросоувър e-Niro.
още
02 10

ПРЕМИЕРНИТЕ МОДЕЛИ НА КИА В ПАРИЖ

Днес по време на автосалона в Париж КИА Моторс официално представи ProCeed. Изцяло новият шутинг брейк дебютира заедно с хай перформанс моделите Ceed GT и ProCeed GT, както и Ceed GT line. На международното изложение, което започна днес, 100% електрически автомобил KIA e-Niro също осъществи своята европейска премиера.
още
21 09

КИА МОТОРС Е ОФИЦИАЛЕН СПОНСОР НА UEFA EUROPA LEAGUE ЗА 2018 – 2021г.

КИА Моторс постави началото на ново партньорство – Официален спонсор на UEFA Europa League. 3-годишният договор за спонсорство влезе от сила вчера за сезон 2018/2019 и ще продължи до финала на Лига Европа през 2021г.
още
20 09

BEAT 360 НА КИА СПЕЧЕЛИ МЕЖДУНАРОДНА НАГРАДА ЗА ДИЗАЙН (IDEA)

КИА Моторс триумфира с награда IDEA (Design Excellence Awards), поредното отличие за дизайн на марката. Корпоративният стандарт за дизайн и оформление BEAT 360 бе отличен в категории ‘Environments’ и ‘Design strategy’. Международното жури от експерти по дизайн постави висока оценка за иновативната дизайнерска философия на КИА.
още