КИА ПОДПИСА НОВ ДОГОВОР ЗА СПОНСОРСТВО С UEFA Europa League

Обратно

Днес, КИА Моторс стана Официален Партньор на UEFA Europa League. 3-годишният договор за спонсорство влиза в сила от сезон 2018/2019 и продължава до финала на UEFA Europa League през 2021г.

 

UEFA Europa League е най-голямото световно състезание по футбол за професионалисти, включващо 54 клуба в цяла Европа и телевизионна публика от над 980 милиона зрители. Като Официален Партньор, КИА Моторс ще предоставя по 90 автомобила за всеки финал на UEFA Europa League през 2019, 2020 и 2021г. Автомобилният парк ще бъде използван за транспортиране на съдии, делагати, официални и ВИП гости.

 

В допълнение, КИА Моторс и UEFA ще организират за първи път съвместно ‘Trophy Tour’. Турнето ще предостави възможност на феновете от цял свят да видят своя идол на живо и да се запознаят с някои от легендите на футбола. КИА ще покани и младите европейски фенове да вземат участие в играта Official Match Ball Carrier, която ще им осигури присъствие на терена и подаване на футболната топка на съдията преди старта на всяка среща от европейското първенство.

 

Tae Hyun (Thomas) Oh, Изпълнителен вицепрезидент и Главен оперативен директор на КИА Моторс Корпорейшън, заяви: „Изключително сме развълнувани от факта, че удължаваме парньорството си с UEFA, споделяйки вълнението и страстта към футболната игра. Сътрудничеството с UEFA ни дава възможност да популяризира още повече бранда и да затвърди имиджа на КИА като модерен производител на качествени автомобили. UEFA Europa League е един от най-конкурентните световни футболни турнири, който предоставя на нашия бранд вълнуваща платформа за контакт с нашите настоящи и бъдещи клиенти по целия свят.”

 

Guy-Laurent Epstein, Маркетинг директор на UEFA Events SA, каза: „В годините имаме изградени стабилни парнтьорски отношения с КИА Моторс и с нетърпение очакваме да затвърдим сътрудничеството си с UEFA Europa League. Ще работим заедно по отношение ангажираността на феновете в Европа чрез първата глобална обиколка Trophy Tour, която ще позволи на футболните запалянковци от цял свят да се срещнат със своите идоли и легенди във футбола. С доказан бранд и добър партньор като КИА сме сигурни, че следващите 3 години ще бъдат още по-успешни и вълнуващи.”

 

KIA Motors Corporation (www.kia.com) – производител на автомобили с високо качество – е основана през 1944г. и е най-старият корейски автопроизводител. Като част от Hyundai-Kia Automotive Group, КИА се стреми да се позиционира сред лидерите на световния автомобилен пазар. С 10-те си производствени бази в 5 страни КИА продава повече от 2,7 милион автомобила годишно и поддържа дистрибуторска мрежа в повече от 150 страни. Днес КИА има 48 000 служители и годишни приходи от 43 милиарда долара. Kia Motors е официален спонсор на Australian Tennis Open и официален партньор на FIFА – управителното тяло на FIFA World Cup. Мотото на КИА Моторс Корпорейшън “Силата да изненадваш” – олицетворява целта на марката постоянно да изненадва своите клиенти по цял свят с автомобилни иновации.

Последни новини
01 12

КИА СОРЕНТО С ОСВЕЖЕН ВИД И ГОТОВНОСТ ЗА ЛОС АНДЖЕЛИС МОТОР ШОУ

Днес, по време на автосалона в Лос Анджелис, КИА Моторс Америка (КМА) представи рестилизирания КИА Соренто. Освежената версия на модела включва промени в дизайна и интериора. Освен новоконфигурираните предна и задна част, фарове и задни светлини с LED технологии, 2019 Соренто е оборудван с нови технологии като Driver Attention Warning (Предупреждение за умора на водача), Lane Keep Assist (Помощник за проследяване) and QuantumLogic™ Surround Sound. В допълнение, 3.3-литровият V6 двигател на Соренто е окомплектован с 8-степенна трансмисия за по-плавно и адаптивно управление.
още
12 09

КИА СТОНИК – НОВИЯТ КОМПАКТЕН КРОСОУВЪР СЪС ЗАВЛАДЯВАЩО ПРИСЪСТВИЕ...

Със завладяващо присъствие и уверена осанка, КИА Stonic е с напълно европейско излъчване. Новото попълнение в гамата на КИА е най-адаптивният за персонализиране модел на марката до този момент, по отношение както на екстериора, така и на разнообразието от интериорни цветови комбинации.
още
12 09

ПРЕМИЕРИТЕ НА КИА ВЪВ ФРАНКФУРТ: ПРОТОТИПЪТ Proceed, ИЗЦЯЛО НОВИЯТ...

На международния автосалон във Франкфурт, днес, за първи път пред широката аудитория, КИА ще покаже удивителната концептуална разработка Proceed, заедно с редица нови серийни модели.
още
07 09

НОВИ СНИМКИ НА ПРОТОТИПА PROCEED ПРЕДИ ПРЕМИЕРАТА МУ НА АВТОСАЛОНА...

Днес, КИА Моторс показа нови снимки на концептуалната разработка Proceed. Изцяло новият прототип ще осъществи световната си премиера на 12 септември, по време на Международния Автосалон във Франкфурт.
още