КИА МОТОРС БЪЛГАРИЯ ПРЕДОСТАВИ ХИЛЯДНИЯ АВТОМОБИЛ НА ЙЕЛОУ 333

Обратно

На специална церемония в модерния авто-сервизен комплекс на КИА в София, г-н Васил Колчагов, Търговски директор на КИА Моторс България, връчи ключа от 1000-ия КИА модел на Йелоу 333 АД - лидер в предлагането на иновативна, качествена и комфортна таксиметрова услуга в гр.София.

Хилядният автомобил КИА е сийд комби, оборудван с 1,4 л бензинов двигател с променливо газоразпределение, 6-степенна механична скоростна кутия, предлагащ най-важните удобства за клиентите и служителите на Йелоу 333: климатик, мултифункционален волан с аудиоуправление, бордкомпютър с управление от волана и ел. управляеми странични огледала с подгряване. За сигурността на пътниците се грижат ABS+EBD+HAC+ESC+VSM, независимо окачване, "McPherson" отпред и "Multi-link" отзад и 6 въздушни възглавници. КИА сийд комби разполага с LED предни дневни светлини и фарове за мъгла.

За периода от 2003 година, когато е доставен първият автомобил КИА Рио, до сега КИА Моторс България е предала общо 1000 автомобила на Йелоу 333 включително моделите Черато, сийд комби, Магентис и Оптима.

Г-н Васил Колчагов коментира: „За нас е привилегия да сме  единствен доставчик на лидера на качествени таксиметрови услуги в София - Йелоу 333, чиято основна цел е в синхрон с политиката на КИА, а именно - грижата за клиента. Освен иновативния подход Йелоу споделя отношението ни към опазване на околната среда и екологичност на предлаганите от нас автомобили. ‘Зелено’ бъдеще очаква компанията, която планира да разшири автопарка си с изцяло електрическия КИА Соул – услуга, която до момента не е предлагана в България.”

Г-н Калин Кокошаров, Изпълнителен директор на Йелоу 333 АД, заяви: „Благодарение на КИА нашата компания разполага с автопарка от най-нови автомобили в София. Щастливи сме, че работим с надежден партньор, който споделя философията ни за екологично бъдеще, иновативни решения, и чийто приоритет е грижата за клиента. С нетърпение очакваме електрическия КИА Соул, с който за пореден път ще предложим на нашите потребители уникална за българския пазар услуга.”

Йелоу 333 АД е основана през 1998 година в София и е една от първите таксиметрови компании, която предлага услугата абонаментен таксиметров превоз. Фирмата разполага с най-модерния GPS Call център и сервизни бази. Лидер е във внедряването на иновативни мобилни технологии. Подобряване качеството на услугите включва още наличност на терминал за по-удобно разплащане, както и съвременни методи за поръчка на таксиметров превоз, освен през телефона, поръчките се осъществяват през мобилното приложение и online през страницата на Йелоу такси.

КИА МОТОРС БЪЛГАРИЯ е българско акционерно дружество, създадено през 2002 година с цел да представлява южнокорейската автомобилна компания KIA MOTORS CORPORATION. КИА МОТОРС БЪЛГАРИЯ продава на територията на страната пълната гама превозни средства и резервни части, произведени от KIA MOTORS CORPORATION, и извършва гаранционно и следгаранционно сервизно обслужване на всички автомобили KIA.  КИА МОТОРС БЪЛГАРИЯ разполага с 16 регионални представителства в страната, в градовете: София, Пловдив, Благоевград, Варна, 2 Бургас, 2 Русе, Велико Търново, Стара Загора, Плевен, Добрич, Габрово, Казанлък, Шумен и Сливен. Дилърите на компанията имат собствени автосалони и сервизни бази, и квалифициран персонал, който обслужва клиентите освен в посочените градове и в близките населени места.

Последни новини
21 02

НОВА ЕЛЕКТРОСТАНЦИЯ С БЕЗПЛАТЕН ЗАРЯД В СОФИЯ

Мрежата от електростанции с безплатен заряд, изградена от КИА Моторс България, се увеличава с още една локация. Гостите на модерния ресторант с изискана италианска кухня Cinecitta в София ще имат възможност да зареждат напълно безплатно електрическите си возила. Ресторантът, който е локализиран в района на Киноцентър Бояна, разполага с обособено за целта парко място.
още
28 09

KIA STINGER И KIA STONIC ЩЕ ОСЪЩЕСТВЯТ СВОЯТА ПРЕМИЕРА НА...

Най-мощният и най-луксозен автомобил в историята на КИА, която днес се намира сред лидерите в автомобилната индустрия, ще дебютира в България по време на юбилейното издание на Международния Автомобилен салон София (14 – 22 октомври). KIA Stinger е автентичен грандтурер, автомобил за вдъхновяващо и вълнуващо пътуване на дълги разстояния. Спортен седан, който притежава необходимата ефективност, надеждност и динамично съвършенство, които са в унисон с неговия удивителен фастбек дизайн.
още
23 06

ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯТ КИА СОУЛ Е ПОБЕДИТЕЛ В ECO DRIVE BULGARIA 2017

Между 16 и 18 юни се проведе второто по рода си състезание Eco drive България 2017г. В организираното събитие се включиха 30 участници, които в екипи от по 2 човека, управляваха общо 15 автомобила. Според регламента победител във всяка една от категориите стана този, който е изразходил най-малко Енергия (гориво в литри или ел.енергия) спрямо теглото на конкретния автомобил.
още
08 06

20 ЛУКСОЗНИ ТАКСИТА OPTIMA_SW ТРЪГНАХА В СОФИЯ

Първите 20 нови коли на Yellow Taxi Premium Line, бяха представени вчера, когато „жълтите павета“ на площад „Батенберг“ се изпълниха с жълтите такиста Kia Oprima_sw. Приятели и клиенти на Yellow Taxi и KIA Motors България наблюдаваха „от високо“ и се наслаждаваха на гледката.
още