УНИКРЕДИТ БУЛБАНК С ОЩЕ 15 МОДЕЛА КИА СИЙД

Обратно

УниКредит Булбанк допълни автопарка си с още 15 автомобила КИА сийд. През 2012 г. банката закупи 10 модела сийд, окомплектовани с 1,4-литров дизелов двигател, мощност от 90 к.с. и 6-степенна механична скоростна кутия. Инвестицията допълва автопарка на банката като ще допринесе за още по-високото качество на обслужване на клиентите на УниКредит Булбанк и ускоряване процеса на работа на търговските структури на дружеството.

Второ поколение КИА сийд бе лансирано на българския пазар през 2012г. като до момента в страната са реализирани над 800 бр. Проектиран, конструиран и произведен в Европа, ексклузивно предназначен само за европейския пазар, сийд 2012 е с модерна визия, съвременни технологии, сигурно и прецизно управление.

Нещо повече, след проведен конкурс за доставка на превозни средства по оперативна програмата „Конкурентоспособност” преди няколко месеца, ДЪРЖАВНАТА АГЕНЦИЯ ЗА МЕТРОЛОГИЧЕН И ТЕХНИЧЕСКИ НАДЗОР (ДАМТН) избра КИА Моторс България АД за доставчик на 14 бр. високооборудвани автомобила от модела сийд комби. Моделите са снабдени с най-мощния 1.6-литров GDI двигател, 135 к.с. и въртящ момент 164 Nm. В поръчковото оборудване са включени двузонов климатроник, бордкомпютър с управление от волана, USB + AUX, ел. управляеми странични огледала с подгряване, ABS + EBD, HAC, ESC, VSM, навигационна система с вграден "Bluetooth" и камера за заден ход, дневни LED светлини и фарове за мъгла. Четиринайсетте модела сийд комби са разпределени в клоновата мрежа на ДАМТН в цялата страна.

УниКредит Булбанк е най-голямата българска банка с активи над 12.7 млрд. лева към март 2014 г. Банката обслужва над един милион граждани и домакинства, частни клиенти, малки и средни предприятия, големи местни и международни компании. Групата UniCredit има банкова дейност в 17 държави в Европа и международна мрежа в близо 50 страни по света. UniCredit е пазарен лидер в ЦИЕ и една от 28-те обявени за системно значими банки в света - Global Systemically Important Financial Institutions.

КИА МОТОРС БЪЛГАРИЯ е българско акционерно дружество, създадено през 2002 година с цел да представлява южнокорейската автомобилна компания KIA MOTORS CORPORATION. КИА МОТОРС БЪЛГАРИЯ продава на територията на страната пълната гама превозни средства и резервни части, произведени от KIA MOTORS CORPORATION, и извършва гаранционно и следгаранционно сервизно обслужване на всички автомобили KIA.  КИА МОТОРС БЛГАРИЯ разполага с 16 регионални представителства в страната, в градовете: София, Пловдив, Благоевград, Варна, 2 Бургас, 2 Русе, Велико Търново, Стара Загора, Плевен, Добрич, Габрово, Казанлък, Шумен и Сливен. Дилърите на компанията имат собствени автосалони и сервизни бази, и квалифициран персонал, който обслужва клиентите освен в посочените градове и в близките населени места.

Последни новини
21 02

НОВА ЕЛЕКТРОСТАНЦИЯ С БЕЗПЛАТЕН ЗАРЯД В СОФИЯ

Мрежата от електростанции с безплатен заряд, изградена от КИА Моторс България, се увеличава с още една локация. Гостите на модерния ресторант с изискана италианска кухня Cinecitta в София ще имат възможност да зареждат напълно безплатно електрическите си возила. Ресторантът, който е локализиран в района на Киноцентър Бояна, разполага с обособено за целта парко място.
още
28 09

KIA STINGER И KIA STONIC ЩЕ ОСЪЩЕСТВЯТ СВОЯТА ПРЕМИЕРА НА...

Най-мощният и най-луксозен автомобил в историята на КИА, която днес се намира сред лидерите в автомобилната индустрия, ще дебютира в България по време на юбилейното издание на Международния Автомобилен салон София (14 – 22 октомври). KIA Stinger е автентичен грандтурер, автомобил за вдъхновяващо и вълнуващо пътуване на дълги разстояния. Спортен седан, който притежава необходимата ефективност, надеждност и динамично съвършенство, които са в унисон с неговия удивителен фастбек дизайн.
още
23 06

ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯТ КИА СОУЛ Е ПОБЕДИТЕЛ В ECO DRIVE BULGARIA 2017

Между 16 и 18 юни се проведе второто по рода си състезание Eco drive България 2017г. В организираното събитие се включиха 30 участници, които в екипи от по 2 човека, управляваха общо 15 автомобила. Според регламента победител във всяка една от категориите стана този, който е изразходил най-малко Енергия (гориво в литри или ел.енергия) спрямо теглото на конкретния автомобил.
още
08 06

20 ЛУКСОЗНИ ТАКСИТА OPTIMA_SW ТРЪГНАХА В СОФИЯ

Първите 20 нови коли на Yellow Taxi Premium Line, бяха представени вчера, когато „жълтите павета“ на площад „Батенберг“ се изпълниха с жълтите такиста Kia Oprima_sw. Приятели и клиенти на Yellow Taxi и KIA Motors България наблюдаваха „от високо“ и се наслаждаваха на гледката.
още