ЗЕЛЕНО БЪДЕЩЕ ЗА ВИП КЛИЕНТИ НА ЙЕЛОУ ТАКСИ

Обратно

КИА Оптима Хибрид се появи на българския пазар само преди месец. Освен големия потребителски интерес и положителни отзиви от медиите, имиджовият модел силно привлече вниманието на таксиметрова компания Йелоу 333. Във връзка с предстоящото пускане на нова луксозна услуга за ВИП клиенти, изпълнителният директор на Йелоу 333 АД - Калин Кокошаров тества новия хибриден модел на КИА.

‘Много луксозен и комфортен автомобил, толерантен към околната среда. Хибридът учи шофьора да кара по-икономично, да следи енергията, която изразходва при тръгване и генерира при спиране, както и цялостното ниво на екологично шофиране.’, сподели впечатленията си г-н Кокошаров и допълни: ‘КИА Оптима Хибрид има уникален дизайн, електронни системи и удобства отговарящи и на най-изискания вкус. Ще направим всичко възможно КИА Оптима Хибрид да стане част от нашия автопарк. Развиваме нова луксозна услуга, различна от таксиметровата, в която е много удачно да включим КИА Оптима Хибрид. Моделът ще бъде предназначен за бизнес клиенти, които имат нужда от персонален шофьор за няколко часа.’

На въпроса каква е идеята на бъдещата услуга за подбрани клиенти, г-н Кокошаров отговори: ‘Пазарът, който обслужваме има различни сегменти. Както знаете, Йелоу 333 вече над 16 години се доказва всеки ден и предлага достъпна и качествена услуга, както за корпоративните клиенти, така и за индивидуални клиенти, които търсят удобство и сигурност. Но нашите партньори вече ни подсказват, че е необходимо да направим още една стъпка в тази посока и да предложим услуга с изцяло персонализирано внимание към клиенти, търсещи най-високия клас транспортна услуга.’

КИА Оптима Хибрид е не просто обикновен хибриден седан, а съвършена комбинация от стабилност и елегантност в екологична опаковка. И ако физическата външност привлича, то вътрешната красота гарантира дълготрайно партньорство. Луксозният интериор на Оптима Хибрид съдържа изобилие от високо-технологични системи, които не само гарантират максимален комфорт, но помагат да осъзнаете колко средства за гориво спестявате и как да минимизирате вредния отпечатък върху околната среда.

За да бъде в услуга на природата КИА Оптима Хибрид е оборудвана с куп малки зелени помощници за по-голяма ефективност. Стилният 4.3" LCD дисплей изобразява графика на режима на работа на автомобила: електрически мотор или бензинов двигател. Индикира за моментен и среден разход на гориво. Информира за регенеративнтата система на батерията. EV модулът показва задвижването на автомобила от енергията в батерията. Независимо от шофирането в града или на магистрала, двигателят на Оптима Хибрид балансира ефективното с динамично управление като осигурява плавен преход от електрически режим към хибридно задвижване. КИА Оптима Хибрид се предлага със 7 години гаранция (или 150 000 км) и MiFi портативно безжично устройство за постоянна интернет връзка.

КИА МОТОРС БЪЛГАРИЯ е българско акционерно дружество, създадено през 2002 година с цел да представлява южнокорейската автомобилна компания KIA MOTORS CORPORATION. КИА МОТОРС БЪЛГАРИЯ продава на територията на страната пълната гама превозни средства и резервни части, произведени от KIA MOTORS CORPORATION, и извършва гаранционно и следгаранционно сервизно обслужване на всички автомобили KIA.  КИА МОТОРС България разполага с 16 регионални представителства в страната, в градовете: София, Пловдив, Пазарджик, Варна, Бургас,  Русе, Велико Търново, Стара Загора, Плевен, Добрич, Габрово, Казанлък, Шумен и Сливен. Дилърите на компанията имат собствени автосалони и сервизни бази, и квалифициран персонал, който обслужва клиентите освен в посочените градове и в близките населени места. От април 2013г. официалното представителство на марката посреща своите гости в нов модерен автоцентър разположен на бул. 'Цариградско шосе' № 144.

Последни новини
21 02

НОВА ЕЛЕКТРОСТАНЦИЯ С БЕЗПЛАТЕН ЗАРЯД В СОФИЯ

Мрежата от електростанции с безплатен заряд, изградена от КИА Моторс България, се увеличава с още една локация. Гостите на модерния ресторант с изискана италианска кухня Cinecitta в София ще имат възможност да зареждат напълно безплатно електрическите си возила. Ресторантът, който е локализиран в района на Киноцентър Бояна, разполага с обособено за целта парко място.
още
28 09

KIA STINGER И KIA STONIC ЩЕ ОСЪЩЕСТВЯТ СВОЯТА ПРЕМИЕРА НА...

Най-мощният и най-луксозен автомобил в историята на КИА, която днес се намира сред лидерите в автомобилната индустрия, ще дебютира в България по време на юбилейното издание на Международния Автомобилен салон София (14 – 22 октомври). KIA Stinger е автентичен грандтурер, автомобил за вдъхновяващо и вълнуващо пътуване на дълги разстояния. Спортен седан, който притежава необходимата ефективност, надеждност и динамично съвършенство, които са в унисон с неговия удивителен фастбек дизайн.
още
23 06

ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯТ КИА СОУЛ Е ПОБЕДИТЕЛ В ECO DRIVE BULGARIA 2017

Между 16 и 18 юни се проведе второто по рода си състезание Eco drive България 2017г. В организираното събитие се включиха 30 участници, които в екипи от по 2 човека, управляваха общо 15 автомобила. Според регламента победител във всяка една от категориите стана този, който е изразходил най-малко Енергия (гориво в литри или ел.енергия) спрямо теглото на конкретния автомобил.
още
08 06

20 ЛУКСОЗНИ ТАКСИТА OPTIMA_SW ТРЪГНАХА В СОФИЯ

Първите 20 нови коли на Yellow Taxi Premium Line, бяха представени вчера, когато „жълтите павета“ на площад „Батенберг“ се изпълниха с жълтите такиста Kia Oprima_sw. Приятели и клиенти на Yellow Taxi и KIA Motors България наблюдаваха „от високо“ и се наслаждаваха на гледката.
още