КОРПОРАТИВНИЯТ САЙТ НА КИА МОТОРС БЪЛГАРИЯ С ОТЛИЧИЕ ЗА ФУНКЦИОНАЛЕН ДИЗАЙН И ПОЛЗВАЕМОСТ

Обратно

На официална церемония, вчера в ‘Sofia Event Center’, корпоративният сайт на КИА Моторс България (www.kia.bg) стана носител на престижното отличие на Forbes E-volution Awards в категория ‘Функционален дизайн и ползваемост’. Forbes събра 162 кандидатури в първото издание на конкурса като целта бе да се популяризират и отличат най-добрите практики в областта на информационните технологии, да се наградят най-добрите, съвременни и иновативни решения в електронния бизнес.

Събитието уважиха представители на бизнеса, включително участващите в конкурса компании, членовете на журито и журналисти.

Само преди година КИА Моторс България (www.kia.bg) спечели първо място в своята категория "Автомобили", както и голямата награда "Най-добър сайт" 2012 на конкурс организиран от Българската уеб асоциация.

Воден от идеята за максимална информативност и полезност на своите потребители, екипът на КИА Моторс България разработи иновативни модули в официалната си уеб страница www.kia.bg.

Изцяло нова услуга и единствена за българското интернет пространство, която КИА Моторс България предлага на своите клиенти е виртуален приемчик – онлайн сервиз. След въвеждане на лична информация и шаси на автомобила, клиентът може да резервира своя час в оторизираните сервизи на марката в страната като съответно заяви и желаната услуга (техническо обслужване, проверка на светлини, оглед на ходова част, проверка на електрическа инсталация, диагностика, преглед на спирачна система, проверка на комплект съединител, общ преглед на двигател, проверка на климатична система, смяна гуми, регулиране геометрията на автомобила, проверка на ремъци, оглед за бояджийски и тенекеджийски услуги). 

Менюто „Дилърска мрежа” е обогатено с указателни карти и актуални снимки на автосалоните в дилърските представителства на КИА Моторс България в страната. 

Освен пълни сведения за предлаганите от корейския бранд автомобили, посетителите могат сами да окомплектоват избрания от тях модел и да подготвят съответния лизингов план.

Наред с новите автомобили интернет сайтът предлага и модели втора употреба, с гарантиран произход, преминали обстоен сервизен преглед, както и аутлет предложения, топ оферти и промоции. Всички любители на марката КИА могат да се запознаят с нейната историята, както и с актуалните новини за корейския бранд.

За своите лоялни клиенти КИА Моторс България е разработила и специална програма. Тя е първата по своему инициатива за автомобилния бранш на територията на България. Целта на програмата е да осигури на лоялните клиенти на КИА приоритетно обслужване в офисите, сервизите и дилърската мрежа на КИА Моторс България (КМБ), и да предложи многообразни допълнителни привилегии при ползване на лизингови и рентакар услуги. Основната мисия на КМБ е да обгрижва и консултира клиентите на марката КИА не само при покупката на автомобила, но и през цялото време на неговото ползване. По този начин, освен предимствата на моделите КИА – качество, комфорт, икономичност и най-дългата предлагана гаранция, клиентите на КМБ ще имат възможност да станат част от един специален клуб, създаден само за тях.

www.kia.bg е достъпна за всички български и чуждестранни любители на корейската марка. Сайтът е разработен на български и на английски език.

КИА МОТОРС БЪЛГАРИЯ е българско акционерно дружество, създадено през 2002 година с цел да представлява южнокорейската автомобилна компания KIA MOTORS CORPORATION. КИА МОТОРС БЪЛГАРИЯ продава на територията на страната пълната гама превозни средства и резервни части, произведени от KIA MOTORS CORPORATION, и извършва гаранционно и следгаранционно сервизно обслужване на всички автомобили KIA.  КИА МОТОРС България разполага с 16 регионални представителства в страната, в градовете: София, Пловдив, Пазаржик, Варна, Бургас, Русе, Велико Търново, Благоевград, Стара Загора, Плевен, Добрич, Габрово, Казанлък, Хасково, Шумен и Сливен. Дилърите на компанията имат собствени автосалони и сервизни бази, и квалифициран персонал, който обслужва клиентите освен в посочените градове и в близките населени места. От скоро официалното представителство на марката посреща своите гости в нов модерен автоцентър разположен на бул. 'Цариградско шосе', след разклона Горубляне.

Последни новини
21 02

НОВА ЕЛЕКТРОСТАНЦИЯ С БЕЗПЛАТЕН ЗАРЯД В СОФИЯ

Мрежата от електростанции с безплатен заряд, изградена от КИА Моторс България, се увеличава с още една локация. Гостите на модерния ресторант с изискана италианска кухня Cinecitta в София ще имат възможност да зареждат напълно безплатно електрическите си возила. Ресторантът, който е локализиран в района на Киноцентър Бояна, разполага с обособено за целта парко място.
още
28 09

KIA STINGER И KIA STONIC ЩЕ ОСЪЩЕСТВЯТ СВОЯТА ПРЕМИЕРА НА...

Най-мощният и най-луксозен автомобил в историята на КИА, която днес се намира сред лидерите в автомобилната индустрия, ще дебютира в България по време на юбилейното издание на Международния Автомобилен салон София (14 – 22 октомври). KIA Stinger е автентичен грандтурер, автомобил за вдъхновяващо и вълнуващо пътуване на дълги разстояния. Спортен седан, който притежава необходимата ефективност, надеждност и динамично съвършенство, които са в унисон с неговия удивителен фастбек дизайн.
още
23 06

ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯТ КИА СОУЛ Е ПОБЕДИТЕЛ В ECO DRIVE BULGARIA 2017

Между 16 и 18 юни се проведе второто по рода си състезание Eco drive България 2017г. В организираното събитие се включиха 30 участници, които в екипи от по 2 човека, управляваха общо 15 автомобила. Според регламента победител във всяка една от категориите стана този, който е изразходил най-малко Енергия (гориво в литри или ел.енергия) спрямо теглото на конкретния автомобил.
още
08 06

20 ЛУКСОЗНИ ТАКСИТА OPTIMA_SW ТРЪГНАХА В СОФИЯ

Първите 20 нови коли на Yellow Taxi Premium Line, бяха представени вчера, когато „жълтите павета“ на площад „Батенберг“ се изпълниха с жълтите такиста Kia Oprima_sw. Приятели и клиенти на Yellow Taxi и KIA Motors България наблюдаваха „от високо“ и се наслаждаваха на гледката.
още