КИА про_сийд GT и сийд GT С ПРЕМИЕРИ В ЖЕНЕВА

Обратно

Новите КИА про_сийд GT и сийд GT – моделите с най-силен фокус върху техническите характеристики – ще осъществят своя дебют на 5 март на международния автосалон в Женева тази година.

Конструирани в Европа, под ръководството на Президента и Главен дизайнер на бранда – Питър Шрайер, двата модела се отличават с атлетична форма, LED дневни светлини, двоен ауспух със спортни накрайници, 18” лети джанти и червени спирачни апарати.

Новият 1.6-литров GDI турбо бензинов двигател произвежда 204 к.с. и 265 Nm, задвижвайки предните колела с 6-степенна ръчна скоростна кутия, която позволява ускорение от 0 до 100 км/ч за 7.9 секунди.

Производството на най-новите членове на семейство сийд ще стартира в Жилина, Словакия през май тази година, с планирана дистрибуция в търговската мрежа – юни 2013г.

KIA Motors Corporation (www.kia.com) – производител на автомобили с високо качество – е основана през 1944г. и е най-старият корейски автопроизводител. Като част от Hyundai-Kia Automotive Group, КИА се стреми да се позиционира сред лидерите на световния автомобилен пазар. С 13-те си производствени бази в 8 страни КИА продава повече от 2,1 милион автомобила годишно и поддържа дистрибуторска мрежа в повече от 172 страни. Днес КИА има 44 000 служители и годишни приходи от 2,02 милиарда долара. Kia Motors е официален спонсор на Australian Tennis Open и официален партньор на FIFА – управителното тяло на FIFA World Cup. Мотото на КИА Моторс Корпорейшън “Силата да изненадваш” – олицетворява целта на марката постоянно да изненадва своите клиенти по цял свят с автомобилни иновации.

Последни новини
25 03

ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯТ СОУЛ С ТИТЛА ‘ЗЕЛЕН АВТОМОБИЛ НА ГОДИНАТА’ В КАНАДА

Електрическият КИА Соул бе отличен от Асоциацията на Автомобилните Журналисти в Канада (AJAC) като ‘Зелен Автомобил на Годината’. Наградата бе официално обявена на церемония по случай старта на международното изложение във Ванкувър.
още
19 03

СВЕТОВНА ПРЕМИЕРА ЗА СЛЕДВАЩО ПОКОЛЕНИЕ КИА ОПИТМА В НЮ ЙОРК

След дебюта си на международното изложение в Ню Йорк през 2010г. КИА Оптима се превърна в катализатор за широката популярност на марката в световен мащаб. Сега, 5 години по-късно, КИА се завръща в Ню Йорк за световната премиера на проектираната със страст и умело конструирана изцяло нова версия на популярния в Д-сегмент седан.
още
13 03

КИА МОТОРС Е ПЛАТИНЕН СПОНСОР НА КОПА АМЕРИКА ЧИЛИ 2015

Днес, по време на церемония в Estadio Nacional de Chile в Сантяго, КИА Моторс официално обяви партньорството си като „Платинен Спонсор” на Копа Америка 2015г. Споразумението е второ поредно спонсорство на КИА след участието на компанията като „Златен Спонсор” на турнира в Аржентина през 2011г.
още
09 03

КИА МОТОРС РЕГИСТРИРА 208 700 АВТОМОБИЛА ПРЕЗ ФЕВРУАРИ 2015г.

КИА Моторс обяви, че общите продажби на пътнически и товарни автомобили на марката за февруари 2015г. възлизат на 208 700 броя. С това компанията регистрира 0% изменение в продажбите за изминалия месец в сравнение с февруари 2014г.
още