КИА про_сийд GT и сийд GT С ПРЕМИЕРИ В ЖЕНЕВА

Обратно

Новите КИА про_сийд GT и сийд GT – моделите с най-силен фокус върху техническите характеристики – ще осъществят своя дебют на 5 март на международния автосалон в Женева тази година.

Конструирани в Европа, под ръководството на Президента и Главен дизайнер на бранда – Питър Шрайер, двата модела се отличават с атлетична форма, LED дневни светлини, двоен ауспух със спортни накрайници, 18” лети джанти и червени спирачни апарати.

Новият 1.6-литров GDI турбо бензинов двигател произвежда 204 к.с. и 265 Nm, задвижвайки предните колела с 6-степенна ръчна скоростна кутия, която позволява ускорение от 0 до 100 км/ч за 7.9 секунди.

Производството на най-новите членове на семейство сийд ще стартира в Жилина, Словакия през май тази година, с планирана дистрибуция в търговската мрежа – юни 2013г.

KIA Motors Corporation (www.kia.com) – производител на автомобили с високо качество – е основана през 1944г. и е най-старият корейски автопроизводител. Като част от Hyundai-Kia Automotive Group, КИА се стреми да се позиционира сред лидерите на световния автомобилен пазар. С 13-те си производствени бази в 8 страни КИА продава повече от 2,1 милион автомобила годишно и поддържа дистрибуторска мрежа в повече от 172 страни. Днес КИА има 44 000 служители и годишни приходи от 2,02 милиарда долара. Kia Motors е официален спонсор на Australian Tennis Open и официален партньор на FIFА – управителното тяло на FIFA World Cup. Мотото на КИА Моторс Корпорейшън “Силата да изненадваш” – олицетворява целта на марката постоянно да изненадва своите клиенти по цял свят с автомобилни иновации.

Последни новини
21 11

‘X-Men’ ИНСПИРИРА ДЕБЮТА НА КИА СОРЕНТО ПО ВРЕМЕ НА АУСТРЕЛИЪН...

Днес, КИА Моторс обяви детайли относно партньорството на бранда с Twentieth Century Fox Home Entertainment за промотиране на филма X-Men: Days of Future Past (Дни на отминалото бъдеще) и КИА като основен спонсор на Аустрелиън Оупън 2015г.
още
20 11

СВЕТОВНА ПРЕМИЕРА ЗА ПРОТОТИПА КИА KX3 В ГУАНДЖОУ

Днес, КИА Моторс Корпорейшън, съвместното с Dongfeng Yueda Kia (DYK) представиха прототипа KX3 в Гуанджоу, Китай. С международен дебют на автомобилното изложение 2014 Guangzhou Motor Show, KX3 е насочен към младите потребители в Китай, които търсят стойностен, висококачествен автомобил - отражение на страстта им и стремежът към модерен, динамичен лайфстайл. Последната концептуална разработка на КИА илюстрира как може да изглежда един съвременен компактен SUV в бързо нарастващия сегмент на китайския пазар.
още
07 11

КИА МОТОРС РЕГИСТРИРА РЪСТ ОТ 7.7 % В ПРОДАЖБИТЕ СИ В СВЕТОВЕН...

КИА Моторс обяви, че общите продажби на пътнически и товарни автомобили на марката за октомври 2014г. възлизат на 242 362 броя. С това компанията регистрира ръст от 7.7% за изминалия месец.
още
10 10

КИА МОТОРС РЕГИСТРИРА РЪСТ ОТ 4.8 % В ПРОДАЖБИТЕ СИ В СВЕТОВЕН...

КИА Моторс обяви, че общите продажби на пътнически и товарни автомобили на марката за септември 2014г. възлизат на 244 547 броя. С това компанията регистрира ръст от 4.8% за изминалия месец.
още