КИА про_сийд GT и сийд GT С ПРЕМИЕРИ В ЖЕНЕВА

Обратно

Новите КИА про_сийд GT и сийд GT – моделите с най-силен фокус върху техническите характеристики – ще осъществят своя дебют на 5 март на международния автосалон в Женева тази година.

Конструирани в Европа, под ръководството на Президента и Главен дизайнер на бранда – Питър Шрайер, двата модела се отличават с атлетична форма, LED дневни светлини, двоен ауспух със спортни накрайници, 18” лети джанти и червени спирачни апарати.

Новият 1.6-литров GDI турбо бензинов двигател произвежда 204 к.с. и 265 Nm, задвижвайки предните колела с 6-степенна ръчна скоростна кутия, която позволява ускорение от 0 до 100 км/ч за 7.9 секунди.

Производството на най-новите членове на семейство сийд ще стартира в Жилина, Словакия през май тази година, с планирана дистрибуция в търговската мрежа – юни 2013г.

KIA Motors Corporation (www.kia.com) – производител на автомобили с високо качество – е основана през 1944г. и е най-старият корейски автопроизводител. Като част от Hyundai-Kia Automotive Group, КИА се стреми да се позиционира сред лидерите на световния автомобилен пазар. С 13-те си производствени бази в 8 страни КИА продава повече от 2,1 милион автомобила годишно и поддържа дистрибуторска мрежа в повече от 172 страни. Днес КИА има 44 000 служители и годишни приходи от 2,02 милиарда долара. Kia Motors е официален спонсор на Australian Tennis Open и официален партньор на FIFА – управителното тяло на FIFA World Cup. Мотото на КИА Моторс Корпорейшън “Силата да изненадваш” – олицетворява целта на марката постоянно да изненадва своите клиенти по цял свят с автомобилни иновации.

Последни новини
20 11

КИА МОТОРС ЗАВЪРШИ СТРОИТЕЛСТВОТО НА ПЪРВИЯ СИ ЗАВОД В МЕКСИКО

КИА Моторс обяви, че строителството на първата производствена база на компанията в Латинска Америка, е изцяло завършено. Заводът е разположен в област Pesquería, щата Nuevo León, Мексико.
още
19 11

КИА ПРЕДСТАВЯ ИЗЦЯЛО НОВИЯ ХИБРИДЕН КРОСОУВЪР НИРО

КИА обяви намеренията си да лансира изцяло нов модел с ниско ниво на вредни емисии. Компактният хибриден кросоувър Ниро е изцяло нов концепт на корейския бранд, който бележи началото на развитието на екомобили върху специална платформа.
още
18 11

КИА СЪС СИЛНА ЗАЯВКА ЗА ЛИДЕРСТВО В ЕКО СЕГМЕНТА

КИА Моторс обяви своите намерения за проектиране и конструиране на поредица щадящи околната среда автомобили. ‘Зелената автомобилна карта’ на марката отразява амбицията на КИА да се превърне в лидер на пазара на екомобили до 2020г.
още
17 11

КИА МОТОРС ЩЕ ПРЕДСТАВИ ТЕХНОЛОГИИ ЗА АВТОНОМНО УПРАВЛЕНИЕ ДО 2020Г.

КИА Моторс обяви намерението си да инвестира значителна сума в развитието на нови технологии за автономно управление. Компанията планира до 2020г. да представи серия от частично автономни технологии за управление на модели от продуктовата си гама, като целта на марката е да произведе сериен, напълно автономен автомобил до 2030г.
още