КИА про_сийд GT и сийд GT С ПРЕМИЕРИ В ЖЕНЕВА

Обратно

Новите КИА про_сийд GT и сийд GT – моделите с най-силен фокус върху техническите характеристики – ще осъществят своя дебют на 5 март на международния автосалон в Женева тази година.

Конструирани в Европа, под ръководството на Президента и Главен дизайнер на бранда – Питър Шрайер, двата модела се отличават с атлетична форма, LED дневни светлини, двоен ауспух със спортни накрайници, 18” лети джанти и червени спирачни апарати.

Новият 1.6-литров GDI турбо бензинов двигател произвежда 204 к.с. и 265 Nm, задвижвайки предните колела с 6-степенна ръчна скоростна кутия, която позволява ускорение от 0 до 100 км/ч за 7.9 секунди.

Производството на най-новите членове на семейство сийд ще стартира в Жилина, Словакия през май тази година, с планирана дистрибуция в търговската мрежа – юни 2013г.

KIA Motors Corporation (www.kia.com) – производител на автомобили с високо качество – е основана през 1944г. и е най-старият корейски автопроизводител. Като част от Hyundai-Kia Automotive Group, КИА се стреми да се позиционира сред лидерите на световния автомобилен пазар. С 13-те си производствени бази в 8 страни КИА продава повече от 2,1 милион автомобила годишно и поддържа дистрибуторска мрежа в повече от 172 страни. Днес КИА има 44 000 служители и годишни приходи от 2,02 милиарда долара. Kia Motors е официален спонсор на Australian Tennis Open и официален партньор на FIFА – управителното тяло на FIFA World Cup. Мотото на КИА Моторс Корпорейшън “Силата да изненадваш” – олицетворява целта на марката постоянно да изненадва своите клиенти по цял свят с автомобилни иновации.

Последни новини
15 01

МОДЕЛИ КИА ОБГРИЖВАТ УЧАСТНИЦИТЕ В АУСТРЕЛИЪН ОУПЪН

Като Генерален спонсор на Аустрелиън Оупън 2015г., КИА ще предостави 107 специално оборудвани автомобила на Тенис Австралия. Официалната церемония по откриването на турнира ще се състои днес в Мелбърн. На събитието ще присъстват представители от КИА Моторс Австралия и Тенис Австралия, както и рекламното лице на КИА - Рафаел Надал. Автомобилите с марка КИА ще бъдат управлявани от 215 специално обучени шофьори, които се предвижда да изминат около 400 000 км в рамките на състезанието.
още
08 01

ГЛОБАЛНИТЕ ПРОДАЖБИ НА КИА НАРАСНАХА С 5.9% ПРЕЗ ИЗМИНАЛАТА 2014г.

КИА Моторс обяви, че глобалните продажби на пътнически и товарни автомобили за 2014г. достигат 2 907 757 броя. С това компанията регистрира ръст от 5.9% за изминалата 2014г.
още
07 01

3 МОДЕЛА КИА С ОТЛИЧИЕ GOOD DESIGN

КИА Моторс получи престижната награда ‘GOOD DESIGN’ за 3 от най-новите си модели – К900 (известен още като К9 или Quoris на някои пазари), електрически Соул и концептуалната разработка GT4 Stinger в категория ‘Транспорт’.
още
10 12

НОВОТО КИА СОРЕНТО ПОЛУЧИ ЕКОЛОГИЧЕН СЕРТИФИКАТ ОТ ТЮФ НОРД

Изцяло новото КИА Соренто, което дебютира на автосалона в Париж тази година, е последният модел на марката отличен със сертификат за изключителни екологични параметри през целия жизнен цикъл на продукта.
още