КИА про_сийд GT и сийд GT С ПРЕМИЕРИ В ЖЕНЕВА

Обратно

Новите КИА про_сийд GT и сийд GT – моделите с най-силен фокус върху техническите характеристики – ще осъществят своя дебют на 5 март на международния автосалон в Женева тази година.

Конструирани в Европа, под ръководството на Президента и Главен дизайнер на бранда – Питър Шрайер, двата модела се отличават с атлетична форма, LED дневни светлини, двоен ауспух със спортни накрайници, 18” лети джанти и червени спирачни апарати.

Новият 1.6-литров GDI турбо бензинов двигател произвежда 204 к.с. и 265 Nm, задвижвайки предните колела с 6-степенна ръчна скоростна кутия, която позволява ускорение от 0 до 100 км/ч за 7.9 секунди.

Производството на най-новите членове на семейство сийд ще стартира в Жилина, Словакия през май тази година, с планирана дистрибуция в търговската мрежа – юни 2013г.

KIA Motors Corporation (www.kia.com) – производител на автомобили с високо качество – е основана през 1944г. и е най-старият корейски автопроизводител. Като част от Hyundai-Kia Automotive Group, КИА се стреми да се позиционира сред лидерите на световния автомобилен пазар. С 13-те си производствени бази в 8 страни КИА продава повече от 2,1 милион автомобила годишно и поддържа дистрибуторска мрежа в повече от 172 страни. Днес КИА има 44 000 служители и годишни приходи от 2,02 милиарда долара. Kia Motors е официален спонсор на Australian Tennis Open и официален партньор на FIFА – управителното тяло на FIFA World Cup. Мотото на КИА Моторс Корпорейшън “Силата да изненадваш” – олицетворява целта на марката постоянно да изненадва своите клиенти по цял свят с автомобилни иновации.

Последни новини
07 04

КИА МОТОРС РЕГИСТРИРА РЪСТ ОТ 7.1% В ПРОДАЖБИТЕ СИ В СВЕТОВЕН МАЩАБ...

КИА Моторс обяви, че общите продажби на пътнически и товарни автомобили на марката за март 2014г. възлиза на 262 016 броя. С това компанията регистрира ръст от 7.1% за изминалия месец. През месец март корейският автомобилен бранд отчита 14.2% ръст в Китай с регистрирани 55 208 автомобила, Северна Америка – 10.3% (60 658 броя), Европа – 6.7% (61 487 броя) и основните пазари с 3.7% (45 658 броя).
още
03 04

ИЗЦЯЛО НОВ MPV МОДЕЛ НА ЩАНДА НА КИА В НЮ ЙОРК

КИА ще покаже изцяло нов, мултифункционален мини ван на международния автосалон в Ню Йорк след 2 седмици. Моделът е подходящ за хора с приключенски дух и ще бъде предизвикателството в сегмента, предоставяйки места за 8 пътника, заедно с техните принадлежности.
още
24 03

НОВИЯТ КИА СОУЛ ОТЛИЧЕН С НАГРАДА ЗА ДИЗАЙН ‘RED DOT’

Изцяло новият КИА Соул получи престижната награда за дизайн ‘red dot’, следвайки стъпките на стилния си предшественик. С уверена стойка, широки рамене, ембламатична форма на стъклото и SUV просвет, второ поколение Соул спечели короната в категория 2014 ‘Продуктов дизайн’ от почетното ‘red dot’ жури.
още
10 03

КИА МОТОРС РЕГИСТРИРА РЪСТ ОТ 5.5% В ПРОДАЖБИТЕ СИ В СВЕТОВЕН МАЩАБ...

КИА Моторс обяви, че общите продажби на пътнически и товарни автомобили на марката за февруари 2014г. възлиза на 208 603 броя. С това компанията регистрира ръст от 5.5% за изминалия месец.
още