КИА про_сийд GT и сийд GT С ПРЕМИЕРИ В ЖЕНЕВА

Обратно

Новите КИА про_сийд GT и сийд GT – моделите с най-силен фокус върху техническите характеристики – ще осъществят своя дебют на 5 март на международния автосалон в Женева тази година.

Конструирани в Европа, под ръководството на Президента и Главен дизайнер на бранда – Питър Шрайер, двата модела се отличават с атлетична форма, LED дневни светлини, двоен ауспух със спортни накрайници, 18” лети джанти и червени спирачни апарати.

Новият 1.6-литров GDI турбо бензинов двигател произвежда 204 к.с. и 265 Nm, задвижвайки предните колела с 6-степенна ръчна скоростна кутия, която позволява ускорение от 0 до 100 км/ч за 7.9 секунди.

Производството на най-новите членове на семейство сийд ще стартира в Жилина, Словакия през май тази година, с планирана дистрибуция в търговската мрежа – юни 2013г.

KIA Motors Corporation (www.kia.com) – производител на автомобили с високо качество – е основана през 1944г. и е най-старият корейски автопроизводител. Като част от Hyundai-Kia Automotive Group, КИА се стреми да се позиционира сред лидерите на световния автомобилен пазар. С 13-те си производствени бази в 8 страни КИА продава повече от 2,1 милион автомобила годишно и поддържа дистрибуторска мрежа в повече от 172 страни. Днес КИА има 44 000 служители и годишни приходи от 2,02 милиарда долара. Kia Motors е официален спонсор на Australian Tennis Open и официален партньор на FIFА – управителното тяло на FIFA World Cup. Мотото на КИА Моторс Корпорейшън “Силата да изненадваш” – олицетворява целта на марката постоянно да изненадва своите клиенти по цял свят с автомобилни иновации.

Последни новини
26 05

ЕДИН НА МИЛИОН – ПРОИЗВОДСТВОТО НА КИА СИЙД УДАРИ 7-ЦИФРЕНО ЧИСЛО

Днес в Европа се 'роди' КИА сийд № 1 000 000, първият модел на марката, конструиран и произведен в Европа. Специално разработен за потребителите на Стария континент, сийд изигра съществена роля в устойчивото развитие на бранда през последните 9 години.
още
19 05

КИА МОТОРС ЕВРОПА С РЕКОРДНИ ПРОДАЖБИ ПРЕЗ АПРИЛ

КИА Моторс Европа регистрира рекорд в продажбите си за месец април 2015г., което представлява ръст от 7.4% според ACEA (Асоциация на Европейските Автомобилни Производители).
още
04 05

КИА ПОДНОВИ ПАРТНЬОРСТВОТО СИ С ТЕНИС СЕНЗАЦИЯТА РАФАЕЛ НАДАЛ С...

КИА Моторс официално обяви подписването на нов договор със супер тенис звездата Рафаел Надал, който ще продължава да бъде посланик на бранда още 5 години.
още
08 04

КИА МОТОРС РЕГИСТРИРА РЪСТ ОТ 3.0% В ПРОДАЖБИТЕ СИ В СВЕТОВЕН МАЩАБ...

КИА Моторс обяви, че общите продажби на пътнически и товарни автомобили на марката за март 2015г. възлизат на 269 749 броя. С това компанията регистрира ръст от 3.0% за изминалия месец.
още