Официалният сайт на КИА Моторс България отличен с 2 награди на престижен уеб конкурс

Обратно

КИА Моторс България (www.kia.bg) спечели първо място в своята категория "Автомобили", както и голямата награда "Най-добър сайт" 2012.

Конкурсът Български награди за уеб се организира за четвърта поредна година от Българска уеб асоциация. Конкурсът е разделен на четири части: Браншови награди за уеб, Медийни награди за уеб, Професионални награди за уеб и Маркетинг награди за уеб.

За всяка от групите журито е различно и е съставено от представители на бизнеса, медиите и професионалистите в уеб. Основната цел на конкурса е да поощри професионализма в уеб, като стимулира добрите практики.

Тази година конкурсът се проведе през месеците май — юни 2012 г., а официалната церемония по награждаването на победителите бе на 28 юни.

Официалният сайт на КИА Моторс България, изработен от Студио X, представя подробно моделите на марката и предоставя различни полезни инструменти като ценови конфигуратор, лизингов калкулатор, виртуален приемчик – онлайн сервиз, указателни карти на дилърските представителства, информация за модели втора употреба с гарантиран произход, специална програма „КИА Фамилна Грижа” и много други за максимална информативност и полезност на своите потребители.

Тази година КИА Моторс България чества своя 10 годишен юбилей. Специлано за случая компанията разработи и празнична интернет страница - http://www.kia.bg/celebrate_anniversaray/, която информира настоящи и бъдещи клиенти на марката за промоционални условия в продажбите на автомобили, както и атрактивни сервизни услуги. През 2012г. КИА Моторс България лансира и 3 изцяло нови модела Рио, Оптима и сийд, които са със силна заявка за успех в съответните сегменти.
Рождения си ден КМБ ще отбележи с още един подарък за всички любители на марката - инвестиция в нов търговско-сервизен комплекс, изграден според най-модерните стандарти в автомобилния бранш и изисквания за корпоративна идентичност на корейския автопроизводител.

КИА МОТОРС БЪЛГАРИЯ е българско акционерно дружество, създадено през 2002 година с цел да представлява южнокорейската автомобилна компания KIA MOTORS CORPORATION. КИА МОТОРС БЪЛГАРИЯ продава на територията на страната пълната гама превозни средства и резервни части, произведени от KIA MOTORS CORPORATION, и извършва гаранционно и следгаранционно сервизно обслужване на всички автомобили KIA.  КИА МОТОРС БЛГАРИЯ разполага с 16 регионални представителства в страната, в градовете: София, Пловдив, Пазаржик, Варна, Бургас, Русе, Велико Търново, Благоевград, Стара Загора, Плевен, Добрич, Габрово, Казанлък, Хасково, Шумен и Сливен.

Последни новини
21 02

НОВА ЕЛЕКТРОСТАНЦИЯ С БЕЗПЛАТЕН ЗАРЯД В СОФИЯ

Мрежата от електростанции с безплатен заряд, изградена от КИА Моторс България, се увеличава с още една локация. Гостите на модерния ресторант с изискана италианска кухня Cinecitta в София ще имат възможност да зареждат напълно безплатно електрическите си возила. Ресторантът, който е локализиран в района на Киноцентър Бояна, разполага с обособено за целта парко място.
още
28 09

KIA STINGER И KIA STONIC ЩЕ ОСЪЩЕСТВЯТ СВОЯТА ПРЕМИЕРА НА...

Най-мощният и най-луксозен автомобил в историята на КИА, която днес се намира сред лидерите в автомобилната индустрия, ще дебютира в България по време на юбилейното издание на Международния Автомобилен салон София (14 – 22 октомври). KIA Stinger е автентичен грандтурер, автомобил за вдъхновяващо и вълнуващо пътуване на дълги разстояния. Спортен седан, който притежава необходимата ефективност, надеждност и динамично съвършенство, които са в унисон с неговия удивителен фастбек дизайн.
още
23 06

ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯТ КИА СОУЛ Е ПОБЕДИТЕЛ В ECO DRIVE BULGARIA 2017

Между 16 и 18 юни се проведе второто по рода си състезание Eco drive България 2017г. В организираното събитие се включиха 30 участници, които в екипи от по 2 човека, управляваха общо 15 автомобила. Според регламента победител във всяка една от категориите стана този, който е изразходил най-малко Енергия (гориво в литри или ел.енергия) спрямо теглото на конкретния автомобил.
още
08 06

20 ЛУКСОЗНИ ТАКСИТА OPTIMA_SW ТРЪГНАХА В СОФИЯ

Първите 20 нови коли на Yellow Taxi Premium Line, бяха представени вчера, когато „жълтите павета“ на площад „Батенберг“ се изпълниха с жълтите такиста Kia Oprima_sw. Приятели и клиенти на Yellow Taxi и KIA Motors България наблюдаваха „от високо“ и се наслаждаваха на гледката.
още